dilluns, 16 de desembre del 2013

El bon comunicador

Avui hem realitzat la presentació del treball del bon comunicador. Aquest treball ens ho van encomanar a principi d’octubre per l’assignatura de GTIC i COED.

Components del grup de treball
El grup per realitzar el treball estava composat per sis persones: Marina Vives, Sandra Pujol, Sílvia Ricart, Ainoa Sarroca, Meritxell Rodríguez i jo, Noelia Montero.

Vam triar a Antoni Bassas com al comunicador al qual havíem de fer el seguiment. Durant aproximadament tres mesos vam seguir a aquest periodista a tots els mitjans de comunicació que sortia (Twitter, TV3, Diari Ara, Facebook, etc).

Per tal de tenir organitzat el nostre seguiment, hem utilitzat el google sites, per anar penjant tots aquells enllaços on sortia parlant el nostre comunicació. Per realitzar la nostra presentació hem fet un blog, creant entrades sobre els diferents mitjans on el podem trobar, explicant la seva trajectòria professional, i utilitzant altres programes com el mapa conceptual i el padlet, per exposar diferents conceptes.

La presentació havia de durar 4-5 minuts i només podia parlar un membre del grup. En el nostre cas vam escollir a la Marina Vives, ja que pensàvem que era la que més dominava el català i la seva pronunciació.

Si voleu donar-li un cop d’ull al bloc que vam crear feu click aquí.


Penso que aquest treball ens ha servit per posar en pràctica molts dels programes utilitzats en les classes de GTIC. Per altra banda, gràcies al decàleg treballat a les classes de COED sobre com parlar bé en públic, hem pogut analitzar els discursos que feia per poder saber si seguia les consignes d’un bon comunicador. Com a conclusió podem dir que Antoni Bassas és un molt bon comunicador, ja que compleix amb la majoria de requisits per a ser-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada