dilluns, 16 de desembre del 2013

Diari de seminari: penúltim dia de classe.

Hola a tots!

Avui la classe de seminari ha estat una mica diferent. Primerament, com gairebé totes les classes de seminari, hem començat amb les activitats de lectura en veu alta i descripció de la imatge.

La Marina Bover ha començat fent la seva lectura, la qual ha triat el primer capítol del llibre “El petit príncep” de l’autor Antoine de Saint-Exupery. Després d’aquest, la Gina Llavorsí ha realitzat la descripció de la imatge que havia triat (una fotografia de tres lleones dormint sobre la branca d’un arbre).
Per últim la Laura Puertas i la Mònica Tamayo han presentat el seguiment de l’actualitat educativa de la quinzena. Les notícies més destacades eren les següents:
  • Irene Rigau, a través d’un mecanisme jurídic es vol canviar un model pedagògic d'èxit avaluat per la majoria del Parlament de Catalunya.
  • El Gobern català exigirà el C1 als professors d'anglès de la borsa d'interins.
A banda d’aquestes notícies, han destacat una altra sobre les proves PISA realitzades al nostre país. Aquestes proves es basen en l'anàlisi del rendiment d'estudiants a partir d'uns exàmens que es realitzen cada tres anys a diversos països, amb la finalitat de determinar la valoració internacional dels alumnes. 

El resultat d’aquestes proves van sortir fa uns dies i la posició d’Espanya en aquest rànquing no és gaire alta, trobant-nos en la cua en gairebé totes les matèries examinades.

Si voleu donar-li un cop d’ull als resultats de Catalunya concretament en aquestes proves fes click aquí

Per acabar la penúltima classe de seminari, hem agut de decidir les activitats que portarem a terme demà per fer el comiat d’aquests tres mesos. La decisió ha estat una mica complicat, ja que cadascú donava idees del que podríem fer i no ha sigut fàcil posar-se d’acord. Però al final hem decidit fer una activitat per la qual necessitarem portar cartolines, tisores, cola en barra i molts adjectius pensats. Demà us explicaré en que consistia l’activitat i quin resultat ha estat a l’hora de realitzar-la.

Per donar un bon comiat a seminari i una bona entrada al Nadal, cadascú portarà alguna cosa per poder fer un pica-pica a la classe i esmorçar d’allò més bé.

Espero que demà sigui un dia molt divertit per poder-nos emportar un bon record d’aquest semestre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada