dimarts, 17 de desembre del 2013

Diari de seminari: Comiat del semestre!

Ahir, com ja vaig esmentar en l’entrada anterior, va ser l’últim dia de classe de seminari.

Al començament de la classe totes portàvem tot allò que necessitàvem per realitzar l’activitat que havíem triat dilluns. Aquesta activitat consistia en realitzar un arbre de Nadal amb cartolina, el qual ha estat una mica complicat de dibuixar al principi. Però a mesura que l’anàvem fent i amb l’ajuda de les companyes ens han quedat uns arbres magnífics.

Un cop teníem l’arbre retallat i muntat, hem fet 12 rodones de la mateixa mida amb una cartolina d’un altre color (una per cada companya de classe i per la tutora) i hem posat a cadascuna un adjectiu. Després d’això les hem repartit, penjant-les en els diferents arbres realitzats a classe per tal d’adornar-los.

Aquest arbre ens ho hem emportat a casa per poder tenir un record d’aquest primer semestre i de les companyes, ja que el següent semestre canviem de professor i probablement no tornem a coincidir amb les mateixes alumnes.

A continuació us mostro el resultat de l’activitat:

Activitat acabada

Pastís fet per la Meritxell
Al final de la classe, hem posat tot el menjar que portàvem en una taula i hem fet un esmorzar boníssim! La Meritxell ha portat un pastís fet per ella molt bo, el qual l’ha adornat d’una forma molt especial per a nosaltres. Estava tot ple de xocolata, amb els noms de totes les noies de classe i la tutora escrits al voltant, i amb purpurina i cors de decoració.

Com a conclusió d’aquest semestre en les classes de seminari vull dir que m’han servit de gran ajuda en molts àmbits que desconeixia. Destacaria el fet de fer una lectura en veu alta o exposar qualsevol treball davant d’un gran nombre de persones. Tot i això penso que cal seguir treballant per millorar-lo més encara.


Ha estat un plaer haver compartit aula amb totes vosaltres i gràcies Rosa per haver-nos ensenyat tant durant tan poc temps!


Alumnes i tutora de seminari del primer semestre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada